Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kände plötsligt att det fanns behov av en liten förklaring till dem som till äventyrs får för sig att den som skriver alltid blötlägger just sitt eget liv och vilket äventyrligt liv det skulle varit då


kort meddelande till min läsekrets

Ett problem med att skriva i jagform
kan vara att läsaren får för sig
att alla texter som är skrivna just så
handlar om just poetens eget jag,

och förstår kanske inte
att det oftast handlar om ett tänkt jag,
det vill säga jaget som människa blott
här i verkligheten

visst slänger jag in en del
av mig själv ibland i texterna
men jag skriver helst
på ett sådant sätt
att texterna skall förmå
att försätta läsaren i en speciell stämning,

känna sig varm och hemma,
känna sig välkommen och längtansfull
känna sorg och glädje...




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 354 gånger
Publicerad 2006-11-01 17:21



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det är just i onödan jag brukar förklara saker. Det vill säga att först då något fått sin som förklaring, det framstår som just onödigt. Innan förklaringen framstår ett syfte eller två, som högst mysteriöst, kufiskt, mindre gebripligt. Som krävande en just onödig och omständlig förklaring.
2023-07-30

  Molgan
att behöva förklara en sådan sak borde vara helt onödigt på en skrivar sida.

kanske det är så att många använder den här sidan likt ett kontaktforum, och helt enkelt glömmer bort det väsentliga, å därmed tar alla "jagsnyftardikter" på ett för stort allvar...äh ja vet inte
2006-11-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP