Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
¤Något som fladdrade förbi min hjärna under engelskalektionen när vi pratade om liv efter döden¤


Life

I think life is nothing but a dream,
and you only wake up
when you die




Övriga genrer av Serafisk
Läst 430 gånger
Publicerad 2004-12-08 21:29



Bookmark and Share


    GoldenWings
Verkligen sant...
2008-12-01

  frig
riktigt bra det här
du har verkligen satt ord på k'änslan!
2004-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Serafisk
Serafisk