Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev medan jag väntade på att nagellacket skulle torka, så den blev inte vidare bra...


Fascinerande

Fascinerande det där
med hur lätt jag bröts ner

Kanske mitt eget fel
för att jag ville ha mer?


Intressant det där
att det var just du

Du insisterade på
att du var min vän ju?


Konstigt att
jag inte lade märke till

Att du inte ville
det jag vill


Underligt hur lätt
kärleken dog

Jag bara grät
medan du log


Spännande hur simpel
leken var för dig

Hur du utan en tanke
kunde krossa mig


Fascinerande det där
med hur lätt livslågan släcks

Hoppas du tänker på det här
när min kista sakta av jord täcks




Fri vers av Serafisk
Läst 552 gånger
Publicerad 2005-02-26 14:18



Bookmark and Share


  Markattan
Relativt enkla rader, men tillsammans säger de så väldigt mycket. Slutraden är rysligt bra, men också så väldigt sorglig och tragisk. Det är så lätt för vissa att såra andra utan att tänka på konsekvenserna.
2005-05-04

  Tommy Nordin
Du vet hur man får fram det där.
Fascinerande hur du kan få fram så mkt ur så lite text.
2005-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Serafisk
Serafisk