Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inbrottet

-Har du varit bortrest?
-Jag kom tillbaka igår kväll.
Det hade varit inbrott under min semester.
-Så ytterst tråkigt. Blev någonting stulet?
-Ja, det mest viktiga av allt.
-Och vad var det?
-Hemfriden.




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 285 gånger
Publicerad 2006-11-02 16:35



Bookmark and Share


    eva m h
Ja det är inte lite att bli bestulen på!!
2006-11-02

  KonstigaKatter
Oj, det säger mycket! Bra dikt!
2006-11-02
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP