Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vill ha dig, du vill ha mig. du har bara inte förstått det än. eller har du?


jag kallar våra kyliga, älskatankar för slöseri på tid

sockersöt, kalla mig det jovisst
men här under huden gömmer sig ett monster
såklart att du vet

du vet ju allt

och när jag gör fel
hatar du mig, skrattar du åt mig
jag är en jävla idiot
du gör aldrig fel, nej

du är ju perfekt

förlåt då att jag
inte lever upp till dina mål
förlåt
FÖRLÅT ATT JAG INTE VAR DET DU SÖKTE
eller var jag det
innan jag gjorde fel

innan jag föll
efter att du föll
för mig

sen föll jag
som följd på mina misstag
föll och föll och föll

och nu älskar jag dig
bara för att jag inte längre kan få dig

du hatar mig
ogillar
kalla det vad du vill
jag kallar det undervika
man slutar inte älska någon
sådär, pang

jag kallar våra kyliga, älskatankar
för slöseri på tid
energi

för varför ska vi gå runt och älska varandra
i smyg
när båda vet
när vi kan älska varandra
på riktgt




Fri vers av barajag
Läst 297 gånger
Publicerad 2006-11-02 20:35



Bookmark and Share


    nollkommanoll
Börjar med att ta upp slarvfelen du gjort, där du har skrivit; fölråt, fölåt samt undevika.

Du har tempo i det du skriver och det känns, känner igen de första raderna och de sista och nästan allt.
2006-12-05
  > Nästa text
< Föregående

barajag