Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tidsskillnader


du var min bäste vän
det visste jag,
för jag hade ditt hjärta i en kedja runt min hals
Jorden var rund och Gud han var god
det visste jag,
för så var det sagt och det är fult att ljuga
allting skulle vara liksa bra för alltid
det visste jag,
för jag ville inte tro annat
jag dög precis som jag var
det visste jag,
för jag var lycklig och tänkte inte mer på det
döden var inte något som kom till oss
det visste jag,
för vi älskade och ni fanns vid min sida
men det var då, när vi var små




Fri vers av malinherrmann
Läst 298 gånger
Publicerad 2006-11-02 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

malinherrmann