Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Exit

På sjukhuset
väntar vi

Under skylten
tittar bebisen

Exit
mamma!

I rummet
är vi ensamma

Bredvid sängen
väntar jag

Exit.
Daddy?




Fri vers av Shari
Läst 377 gånger
Publicerad 2006-11-02 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shari