Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ta mig hem

om jag inte skulle bry mig
om vad som hände med dig

kunde kasta flyktiga blickar
kunde sick-sacka mig fram genom staden
kunde låta dig vandra min väg




Fri vers av "Yada-Yada-Yada"
Läst 487 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-30 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående


"Yada-Yada-Yada"