Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt


En dikt! om du vill

Koboltblå är ordet... sväva likaså
Väsen och galaxer... ögonvrå som skälver
Rinna och försvinna... händer på din kropp
Fingertoppar nuddar... livet existens

Vad är det som är skrivet
Det får du välja själv
En dikt i dagens mode
Kanske fågelbo av ord

Vilket du än väljer... det spelar ingen roll
Meningsfullt och vackert... det kvittar nu liksom
Fågelbona säljer... kritiken den är bra
Vad annat kan jag önska... i nuets friska dag.







Fri vers av ulf jansson
Läst 274 gånger
Publicerad 2006-11-03 05:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ulf jansson
ulf jansson

Senast publicerade
En dikt! om du vill
* Se alla