Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur vet vi?

smärta
i
hjärta
kärlek?
eller
sjukdom?
attack
av
kärlek
eller
stress
smeka
eller
skära
bota
med
lobotomi
eller
piller
inget av det ovanstående har betydelse




Fri vers av choralone
Läst 265 gånger
Publicerad 2004-12-09 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

choralone
choralone