Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enkel resa

-Herr president. Vad skall ni göra
när ni inte längre sitter vid makten?
-Jag går nog i landsflykt.
-Vart då, om ni inte tar illa upp att jag frågar?
-Jag har bokat plats på en rymdfärja.
När jag väl är där uppe, cirklande kring
i en lyxbyggd version av MIR kan jag åter
uppta min käraste sysselsättning.
-Och vad består den i, herr president?
-Att se ned på världen.




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 335 gånger
Publicerad 2006-11-05 01:05



Bookmark and Share


    laissez_faire
Haha, mycket vasst.
2006-11-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP