Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oceaner

har längtat i oceaner av tid efter dig
väntat att stormen skulle bedarra
väntat och sovit, andats in samma luft som jag andats ut

varit borta i tanken, studsat mot väggar av maktlöshet
dunkat huvudet i händerna så känseln försvann
ramlat i mörkret av disorientering, men alltid ställt mig upp

trodde till slut att vi var historia, något man lägger till handlingarna
men så kom du tillbaka med hela dig och mer
och jag inser att oceaner av tid aldrig tar slut, det är vi




Fri vers av mmm...mia
Läst 360 gånger
Publicerad 2006-11-05 19:52



Bookmark and Share


  sputnik sweetheart
det är otroligt effektfullt att lägga in ordet \"oceaner\" redan i första raden, det får liksom hela texten att vidga sig.

och jag tycker om att det känns som väldigt mycket rörelse i dikten.
2007-03-12

    ej medlem längre
Ja ett mycket fint slut på texten,
bra skrivet!

Funderar bara lite
om man eventuellt kunde ta bort ett "i";
har längtat oceaner av tid...
2007-01-10

  Henning
ett hoppfullt slut.... tycker om den!
2006-12-19
  > Nästa text
< Föregående

mmm...mia