Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vägarna är oändliga


En resa utan slut

En resa utan slut
På mörka vägar,
genom dimma och regn

De två framlyktorna lyser starkt
men visar ingen väg

Ljudet från motorn,
vaggar mig sakta till ro
och där ute är det kallt

sakta föll du i sömn
medan jag räknade bilarna
De är alla lika vilsna som vi




Fri vers av los clinton
Läst 346 gånger
Publicerad 2006-11-06 10:40



Bookmark and Share


  nea.
Du är så sjukt bra , du vet det va ?

Den här är snyggt skriven och den
är så målande att det käns som att
det är jag som sitter där i en bil
som är på väg till ingenstans .

Jag brukar faktiskt räkna bilar , det är roande .
En gång kom jag upp i över tvåtusen :)
2006-11-09
  > Nästa text
< Föregående

los clinton