Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla orden.


Det finns ord som sårar,
som leder till smärta och tårar.
Det finns ord som värmer,
som leder till att man vill höra fler.
Det finns ord som berör,
som leder till värme innanför.
Under huden, inuti själen,
I cellerna, i blodkärlen.
Huvud, själ och hjärta hungrar efter ord,
men vill man höra alla ord?
Nej, inte de som gör ont och ger smärta.
Hur ska en annan veta vilka ord som är rätt och fel?
Det är olika, upp till var och en, i huvud och hjärta,
att avgöra, vilka ord som gör en trasig och vilka som gör en hel.




Fri vers av eksynyt
Läst 158 gånger
Publicerad 2006-11-06 20:16



Bookmark and Share


    SaraP
Mkt fin! :)
2006-11-06
  > Nästa text
< Föregående

eksynyt
eksynyt