Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återhållen Passion

 

 

Blicken smeker huden

sommarens bruna ton
har ersatts av
skön vinterbleka

hon vet att jag iakttar
låter mig hållas

på armlängds avstånd
njuter jag våra liv

 

 




Övriga genrer av steffe struts
Läst 292 gånger
Publicerad 2006-11-06 20:48



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Vilken enormt mysig text...kärlek på avstånd...och ändå passion...härligt
2006-11-10
  > Nästa text
< Föregående

steffe struts