Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag har sagt det förut kvinnan är det täcka könet mannen är det otäcka


kärleken till det täcka könet

Jag sätter inte (längre?)
kvinnan på piedestal
till det är en sådan
alltför hög, onåbar, smal




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 753 gånger
Publicerad 2006-11-07 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP