Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
något om en ensams själslovånda och om att kram på kram ge en annan Anna Conda


människokärleken oss emellan

Det litet trista med ångest
och ångestens hål i själen
är att ju mer jag tätar hålet
med missbruk som alkohol
mat, knark och spel med mera
ju större blir det hålet

det är som med den gamla vitsen
vad är den som bara blir större
ju mer jag drar ifrån
jo hålet i marken
men även alltså i min själ

det enda som får hålet att minska
är en justare hälsa
jag menar till kropp och själ
vänner och leende munnar
i möte med kända som okända

som någon skrev så nyligen
att le mot nån i kön
eller i kassan på närköp
att le och våga dra
på smilbanden
och bjuda litet på sig själv

min tes för att få
det är att först ge
ge kram på kram ge mera
ge justa vibbar så blir justa vibbar flera




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 261 gånger
Publicerad 2006-11-07 04:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP