Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gråskala

svart eller vitt
mörkt eller ljust
kallt eller varmt
natt eller dag
låst eller fri
sur eller glad
upp eller ner
fred eller krig


inser med tiden att det finns tusen nyanser av grått




Fri vers av mmm...mia
Läst 288 gånger
Publicerad 2007-02-16 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mmm...mia