Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Innanför


Innanför

Brännande tårar, innanför stängda ögon.
Skrik, innanför ett lyckligt leende .




Fri vers av Sarrrah
Läst 312 gånger
Publicerad 2006-11-07 16:23



Bookmark and Share


  Herself
jättebra gumman<33
2006-11-08

    Camillaa
Så sant så, bra fångat i så få ord :)
/ C
2006-11-07

    eva m h
Ja mycket kan man gömma för andra och även för sig själv!
2006-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Sarrrah