Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vännerna betyder ju ändå mest <3


vad skönt det va när man va liten

Vad skönt det var när man va liten , då existerade inte skitsnack , kärlek var en puss på kinden , och pappa var den bästa killen på jorden , höjden av smärta var när barbiedockan tappat benet , värsta gråten var när man ramla och skrapade upp knät , största rädslan var för monstret under sängen .. nu när man är äldre är skitsnack vardagsprat , man pussar alla på kinden och kärleken har blivit svårare , ibland känner man att pappa är den värsta fienden på jorden , höjden av smärta var när man inte fick sin vilja fram , och den värsta gråten är när ens vänner plötsligt sviker en . den största rädslan är att förlora dom man älskar mest ..




Fri vers av johanna wålberg
Läst 631 gånger
Publicerad 2006-11-07 17:47



Bookmark and Share


  Cecilia Johansson
Ja trodde inte du hade så mycket förnuft att du kunde skriva något sånt här, men återigen har du överaskat mig.
grymt san, så san att det gör ont...
2006-11-08
  > Nästa text
< Föregående

johanna wålberg