Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
:::::::


They have a value

I do not wish people to see my treasure,
I wish in stead that I could make them see theirs,

To make them whom think them self’s less than human,
see that they have a value
that is so much more

than all the riches in this world.




Fri vers av Christoffer Waye
Läst 305 gånger
Publicerad 2006-11-08 11:50



Bookmark and Share


  Roger VIP
Alltså, absolut maximum är 15 texter per dag väl fördelat över dagen... Ingen tycker det är kul när den text man arbetat med i flera veckor bara försvinner ner i listan för att någon "bara skulle spara ner sina dikter från sockerdricka" eller liknande...

Redaktionen gm Roger
2006-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Waye
Christoffer Waye