Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Friendship.

En riktig vän ska vara någon man kan lita på.
En riktig vän ska vara någon som alltid finns där.
En riktig vän ska lyssna & trösta.
En riktig vän är någon som du!

Tack för alla dom gånger du har stöttat mej.
Tack för alla dom gångerna du funnits där för mej.
Tack för alla gångerna när jag behövt någon
att prata med så har du ställt upp.

Ditt namn står inrispat i mitt hjärta.
Det står där därför att jag kan lita på dej.
Det står därför att jag kan berätta allt för dej.
Det står där därför att du funnits där när jag som mest behövt någon.
Det står där därför att jag vet att du aldrig kommer att svika!

Mitt liv var tomt, jag behövde någon som lyssnade,
Någon som fanns där för mej när jag behövde det.
Då kom du, du kom som en vindpust från ingenstans,
tack vare dej jag orkar med allt. Det är tack vare dej
jag går upp på morgonen och orkar leva.
Jag har alltid sök efter en person som du.
Sen slutade jag leta, hoppet tog slut.
Sök inte lyckan den finner dej, du var lyckan
jag letat efter.




Övriga genrer av _confused
Läst 409 gånger
Publicerad 2006-11-08 15:44



Bookmark and Share


    Underline
Puss,
2006-11-08
  > Nästa text
< Föregående

_confused