Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom ett svart hjärta finns ändå kärlek



Jag bestämde mej en kväll
efter veckor av gråt
att ta livet av mej
Jag kravlade mej upp på brons räcke
Men klev snart ner igen
och började gå hem
Det var inte rädslan för att dö
som fått mej att avstå från att hoppa
utan den plötsliga medvetenheten
om att det fanns en person jag inte
fick lämna ensam kvar i den här världen.




Fri vers av _confused
Läst 721 gånger
Publicerad 2006-11-08 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_confused