Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
klämmer här fram en tår av tacksamhet att min kärlek till datorn och dess innanmäte dess bildskärm och alla kontakter o sladdar är besvarad i allra högsta grad... mmmmoaaah!


Beroendeframkallande

Sitter så länge
att ögonen blöder
att datorn hänger sig

det mest spännande
är kanske att mejla
skriva och läsa texter

det mest fantastiska
är när jag vinner i schack
i poker eller hjärter

jag kysser bildskärmen
i ett försök att luta mig fram
och göra litet pausgymnastik




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 330 gånger
Publicerad 2006-11-08 21:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Detta är för härligt,
text efter text beundrar
snart nästan mätt
ändå ser framemot nästa....
2006-11-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP