Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
all heder


fridegård och växterna







omtalade tider de ej än ägde namn

han

ålät sitt sinne tala i färger och form




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 267 gånger
Publicerad 2006-11-08 23:40



Bookmark and Share


  tom boreland
vilken av dom menar du
han hade så många
2006-11-08
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga