Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
klart inspirerad av en annan stjärna här inne inte lilla björn, inte stora björna, inte polstjärnan men ändå en stjärna


något om att falla

även jag har fallit

från trottoarens kant och ned genom gallret

i en dagvattenbrunn

jag har fallit

och andra skall falla

om och om igen skall de falla

och få plötsligt svar på frågor

de aldrig annars skulle ha ställt sig




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 336 gånger
Publicerad 2006-11-09 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP