Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
var skriven till min dåvarande kärlek som nu är upphängd och trampad på.


För Dig.

ibland känns det som om att jag inte finns




Ibland känner jag mig som luft



obeskrivligt obefintlig


men sen



så hör jag




Ditt eko




inuti mig


och då blir jag påmind

om att jag lever.





För Dig.




Fri vers av Josefine
Läst 455 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-09 16:36



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Gillar den, du får verkligen fram känslan av sammhörighet:)
2007-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Josefine
Josefine