Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min vän Konstnären har varit en vända på psyket


När du lämnat tavlorna

När du lämnat tavlorna
och voltat
kom de tillbaka
ommålade
från ramaffären




Fri vers av Peter Titus
Läst 484 gånger
Publicerad 2006-11-09 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Titus