Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt skriven en tidig morgon efter en vaknatt.


Domen

jag satte mig till doms
över mig själv och mitt öde
i nattens plåga jag visste allt

domarens klubba i skranket smällde
-jag blev förlorad jag miste allt




Fri vers av Jonathan_22
Läst 385 gånger
Publicerad 2006-11-09 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonathan_22

Senast publicerade
valet

tillräcklig?
Domen
* Se alla