Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet inte riktigt hur det går till, men varje gång det händer så tar det litet längre tid att läka. Det är som om jag försöker tro än starkare på kärleken varje ny gång jag blir kär och det är besvarat.


Hur gå vidare efter att det tog slut...

Så fick jag den där frågan igen som
på en gång är så svår
och samtidigt så lätt att besvara.

-Hur lyckades du gå vidare?
-Gå vidare? Húr menar du?
Jag förvägrade henne bara
att komma tillbaka
efter att ha gjort det oförlåtliga.

Kärleken dog med detsamma
sedan dess har det varit
som ett sådant där liggsår
som aldrig riktigt sluter sig
aldrig riktigt läks.

Jag tror att en del av kniven
som borrades in i mitt hjärta
fortfarande sitter kvar,
för ibland när jag försöker sova
eller sitter med huvudet i en viss vinkel
ena axeln höjd
så tycker jag mig känna dess udd

så färgas skjortan långsamt röd...




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 886 gånger
Publicerad 2006-11-10 00:49



Bookmark and Share


  Mike
Vackert, ärligt och sanning... riktigt bra!
2006-11-10

  marianela
Fint & sant. Denna ska jag rekommendera.
2006-11-10
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP