Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
paradoxer är mitt liv det se


ensamhetens gissel

Ibland när jag känner mig ensam


tänker jag på om jag gjort någon illa


men när jag just skall till att göra någon illa,


känner jag aldrig på mig


att det kan leda till just ensamhet




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 268 gånger
Publicerad 2006-11-10 01:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP