Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stalker, var en rysk film av en man som även gjorde Solaris iallafall originalet


Stjärnglans

Nu

när du är en stjärna

kommer jag att kratsa upp smulorna

där du stått, gått och varit

studera dem nogsamt

och sälja dem en och en

för miljontals och åter miljontals

turkiska lire

på svarta börsen i Marseille




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 379 gånger
Publicerad 2006-11-10 01:32



Bookmark and Share


    Grönt
det gör du rätt i!
2006-11-10
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP