Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ordet abort betyder avstötning, jag väljer här att begagna mig av det som för att särskilja mitt gamla liv med det nya, om det ens är görligt


Särskiljning genom avskiljning via x genom 415 och roten ur...

Jag funderar på att göra abort,
att stöta ut mitt gamla liv
se mitt nya födas fram i gyllene färger
verkligen börja tacka ja
till när folk bjuder mig till fest
födelsedagar, begravningar

att gå och besöka de gamla
som ligger ensamma
dör på våra sjukhus

att återknyta kontakten med dem
jag känner
som sitter på psykets låsta avdelning igen,
trots att det gör ont att se dem där,

att jag själv aldrig behövt ta
en andningspaus
på någon avdelning på psyk
är kanske blott en slump,

liksom det är en slump
var jag haft jobb,
likaledes en slump när jag bytt
till ett annat arbete,
ute i verkligheten




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 314 gånger
Publicerad 2006-11-10 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP