Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina ord och jag

stadig
efter lite
kaffe
datorn
är påslagen
en stund
för sig själv
jag och
tangenterna
plus mina ord
är vi vänner?
idag
mina ord och jag
jamen här är vi ju
trettiofem stycken redan




Fri vers av choralone
Läst 305 gånger
Publicerad 2004-12-12 19:52



Bookmark and Share


  karenina VIP
blir glad av att läsa denna! lättsam, orden poppar fram på ett skönt sätt. gillar hur du har byggt upp den.
2005-01-12
  > Nästa text
< Föregående

choralone
choralone