Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt som är väldigt typisk mig i sin stil, jag tycker om melodin och betydelsen av denna dikten, som allt som oftast stämmer så väl i livet.


Make a wish

Make a wish upon a star,
See it fade away.
Light is made by darkness,
\'cause the darkness wins each day.
Belive in love and truth and joy,
Get hurt, hear lies and cry.
Make a wish upon a star,
Loosa all faith as I.




Fri vers av Ankan
Läst 361 gånger
Publicerad 2006-11-10 15:48



Bookmark and Share


    Uttern
Vackert!
\"Var inte rädd för mörkret, ty ljuset vilar där. Vi ser ju inga stjärnor där intet mörker är\".
2008-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Ankan
Ankan