Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnen..


Och jag älskade nätterna

 

då jag vandrade runt i stan

sinnet var öppet för
nattdrömmar

lovligt för mitt ego
i motsats till dagdrömmar

 

 

 




Övriga genrer av steffe struts
Läst 282 gånger
Publicerad 2006-11-10 15:54



Bookmark and Share


  prinscess VIP
låter härligt att försvinna in i drömmen ibland
2006-11-10

    Bodil Sandberg
Det låter rätt skönt...att gå omkring o drömma i sin egen värld...låta själen öppna sig mot mörkret...
2006-11-10
  > Nästa text
< Föregående

steffe struts