Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
efter månader av tystnad så hörde du av dig


och jag fick ett sms

här är jag nu
på begäran
men hur hittar jag dig
bland alla
vackra texter
kryddiga ord
var finns du?
här är jag nu




Fri vers av Bängbulan
Läst 325 gånger
Publicerad 2006-11-10 16:02



Bookmark and Share


  almqvizt
Så härligt det kan vara att få ett oväntat sms ibland......bra skrivet
2006-11-15

  prinscess VIP
sökande efter kärlek
som i ett snår kan det var svårt att finna den
men den som söker finner
2006-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Bängbulan