Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kärleksdikt, mystyle. Den dög inte mycket åt personen i fråga, men för mig betyder den enormt mycket, jag tycker om den här dikten.


Yours.

darkness rules the earth,
a bird so innocent, so white against black skyes.
Crying angel, our queen, our saviour.
as you are, the seas are your eyes,
and your eyes burn my memory.
darkness ruled me.
a mind so infested, so black agains the people around.
as you are, the world lives here,
and it\'s part of me.
Happiness found me.
a bird so innocent, so white against black souls.
Crying angel no more, you.
I found my happiness and it lives in your eyes.
The seas that I dream of,
upon which I sail to you
every breath,every moment, every letter written




Fri vers av Ankan
Läst 314 gånger
Publicerad 2006-11-10 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ankan
Ankan