Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Något redigerat innehåll, för att passa en något mer känslig läsekrets)


Naiv text 1







På ålderns höst

medan trummorna dånar

hörs rösten från en döende soldat

Kärlek numera, min själ

syns mig alltmer abstrakt

Sex var för mig

blott en siffra mellan fem och sju

Den enda onanin

var min tankeverksamhet

Känslor var musik

färgprakt och skådespel

på verklighetens scen

Minnena från stupade kamrater

min som allra käraste vän R…

aaaah




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 410 gånger
Publicerad 2006-11-10 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP