Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
utan humor vore jag väl såld utlamnad till tristess och annat övervåld


DS 148 I valet och kvalet




Om det känns omöjligt
hinna med allt det
som inte behöver göras

hur då hinna med
det nödvändiga?




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 433 gånger
Publicerad 2006-11-10 19:00



Bookmark and Share


  arbetaren
Jag skulle nog satsa på att göra det onödiga först, det ger mest för själen.....
2006-11-10

  Lasseman VIP
ha ha bra, ta det nödvändiga först, det onödiga kan du alltid skjuta upp till morgondagen=) Mvh
2006-11-10
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP