Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DS 149 samvete



Får du dåligt samvete
av att låna?
Får du dåligt samvete
av att terrorisera?
Ge istället
av hela ditt hjärta




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 405 gånger
Publicerad 2006-11-10 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP