Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina frågor utan svar

du vill ha svar
svar som jag ej har
jag har bara frågor
precis som du
jag frågar
mig själv
men det enda jag hör
är tystnad
om jag kunde skrika
mig igenom tystnaden
hade mitt struphuvud
sprängts
jag frågar mig själv
varför det är så här




Fri vers av choralone
Läst 282 gånger
Publicerad 2004-12-13 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

choralone
choralone