Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kvinnan vill nyttja en som slickepinne mannen vill dricka ymnigt direkt ur källan


Fac yot ou




Ord som kuk och fitta

används som svärord

jag finner det obegripligt

kön är så rena och fina,

i alla fall efter badet eller duschen…

och det trots att utan dessa könsorgan

inga människor fanns

ingen som föds till kille eller tjej rår för det

och det är knappast något att skämmas för

hur dåligt självförtroendet än är

är det ingenting att skämmas för

och finns det något skönare

än uttryck för kärlek

rent fysiskt med könet

i själva mötet med andra

rent mentalt och känslomässigt

med två människor

som söker varandras närhet

om så bara för att slippa vara en för ett slag

så hur kommer det sig då

det är så populärt

att smutskasta dem

genom att använda dem som svärord?

Som om jag hade haft förstånd

nog att förstå

jag måste vara både korkad och blind

för dum för att förstå

att det finaste som finns

själva livets två källor

används att smutskastas så




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 301 gånger
Publicerad 2006-11-11 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP