Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag behöver hjälp..


Ser du?

ser du
vad jag säger utan ett enda ord,
en enda viskning?
jag vill bara att du ska veta
vad jag inte vågar nämna..
varför är världen svår?
varför?
ser du
vad jag aldrig vill visa
någonsin aldrig ever never forever
ser du
att jag inte tänder ljusen för dig
eller knappast ens för mig?
de är för mod
hur nu eld skulle kunna ingjuta det i min
sargade själ
fega sinne
ser du
att jag säger det utan ord
att jag vill ha min egen tid
i stället för din
att jag vill bara viska
ge mig lite utrymme
lite själavård till mig själv
ett ljus
en viskande stämma
jag vill vara ensam
utan dig
utan press
utan dina händer
utan dina tankar
utan din längtan
en stund bara vara jag
för första gången
sedan en gång för länge sedan
när jag var jag
och du var ni på annat håll




Fri vers av Ankan
Läst 357 gånger
Publicerad 2006-11-11 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ankan
Ankan