Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syns inte finns inte

du ser mig
inte
lika lite hör du mig

och du vill inte ens höra
du vill att jag skall slukas
av de förgågnas skuggor
försvinna
i tommaste intet
ge ditt samvete
andrum


men jag tänker inte låta dig skjuta mig
åt sidan

jag tänker inte låta dig mosa mig
till en ynklig pöl

nej

du får stå ditt kast
lid du
som jag har lidit
känn den smärta
som slitet mig i bitar


för om jag inte syns
så finns jag inte
tro mig
du kommer att se,
känna
och veta

att jag finns
inom dig




Fri vers av UnFoRtUnAtE-----'-@
Läst 499 gånger
Publicerad 2006-11-12 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

UnFoRtUnAtE-----'-@