Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har inte kommit så långt med att skriva på svenska, det är inte riktigt min stil. Men jag kan ju inte sluta nu när jag väl har börjat..


Älskade Vackra Människa

älskade vackra människa
som böjer din nacke i sorg
som suckar så världen kunde gå under
eller i alla fall mitt hjärtas mur att rasa
låt dina tårar rinna
och möta min axel
jag känner för dig
med dig
av dig
älskade sårade människa
jag vet vad du vill
jag vet vad du kan
jag vet att du kan och vill
om jag bara hade funnits
innan du blev den
älskade vackra människa
som blundar för att gömma
alla tårar för omvärlden
rädd för att de där ute
ska avslöja
hur liten och rädd och ensam
du är
älskade vackra människa




Fri vers av Ankan
Läst 390 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-12 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ankan
Ankan