Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mamma sa att man behöver ha mössa på signär det är kallt. men hjärtat då?


.köldskada.

Kylen biter sig fast och
vinden ruskar hårt om revbenen
Hoppet faller ner i takt med
snöflingornas vilda dans och
hjärtats glädje hamnar under ett kallt snötäcke
Dess desperata och varma bultanden
för överlevnad, lyckas ej smälta det kalla

Hjärtat dör i köldskador




Fri vers av mica-chan
Läst 368 gånger
Publicerad 2006-11-13 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mica-chan
mica-chan