Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten frusen text


kallstart

kallt, kallt

jag startar bilen
skrapande torkarblad på frusen ruta
jag startar dagen
kall och frusen
det skrapar
inuti




Fri vers av Klonk
Läst 340 gånger
Publicerad 2004-12-13 22:46



Bookmark and Share


    Hades Is Rising
Skitsnyggt! Vad mer ska jag säga?! Solen tar väl bort frosten någon gång i framtiden förhoppningsvis. Just nu känns allting kallt. Även på sommaren.

Må väl som få!
2004-12-14

    dalvana
så bra, gillar.
2004-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Klonk