Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev lite bara.. gillar kommentarer =\'P


Vi, Du och jag

Vi

Jag såg på dig
Du såg på mig

Du log
och jag förstod

Förstod vad som fanns att förstå
Att du och jag, var två.

Tillsammans klarar vi det mesta.




Fri vers av jOhannanas_
Läst 347 gånger
Publicerad 2006-11-13 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jOhannanas_
jOhannanas_