Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dissa texten skrev bara av mig.


Mm

Jag hatar Jag hatar Jag hatar
Att jag inte ser ut som du

Jag grinar Jag grinar Jag grinar
För att jag är trött

Jag slår Jag slår Jag slår
Sönder allt som säger stopp

Jag springer Jag springer Jag springer
Och du kan inte ta mig

Jag hoppar Jag hoppar Jag hoppar
Över dina fel

Jag ler Jag ler Jag ler
För att jag har vunnit över dig




Övriga genrer av FruSorg
Läst 247 gånger
Publicerad 2006-11-13 20:28



Bookmark and Share


    SaraP
Bra. :) JAg kände igen mig. :)
2006-11-13
  > Nästa text
< Föregående

FruSorg